admin 12. Maja 2019.

Mnoge domaće pjevačice danas pale i žare estradnom scenom, ali u prošlosti su bile daleko od toga. One su bile anonimne djevojke i bavile su se sasvim običnim poslovima.

Popularna pjevačica Milica Pavlović prije muzike je radila u jednoj štampariji.

“Nekada sam radila najteže poslove, nosala kutije, naljepnice lijepila, a onda sam radila na traci. Od svoje prve plate sam renovirala kuhinju baki i dedi”- rekla je Milica jednom prilikom.

Milicina koleginica Marina Tadić je isto tako bila vrijedna i radila mnoge poslove prije muzike.

Marina je prvi posao imala na radiu, a onda je na svadbama prodavala slike. “Mene nikad nije bilo sramota da radim, dok mnoge moje drugare jeste. Ja sam slučajno jednog dana dobila poziv od čovjeka koji je svirao u Valjevu da mu se pridružim i počnem pjevati. Pjevanjem sam se počela baviti iz zabave, ali eto već 12 godina karijere je iza mene”- izjavila je Marina.

Poput Marine je bila i Goga Sekulić, jer je i ona prije muzičke karijere radila na radiju.

“Radila sam kao radio voditeljka prije 25 godina. Emisija je počinjala naveče u osam i trajala je do ponoći, bila sam jako slušana”- rekla je Goga.

Prema pisanjima u medijima, i Zvezda Granda Nadica Ademov je prije takmičenja radila na pijaci.

“Ona je od jutra do mraka prodavala gaće i čarape na pijaci. Svašta je prodavala, imala je svoju tezgu, uvijek je imala posla, jer je tezga bila puna robe”- rekao je izvor blizak pjevačici.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*