admin 15. Maja 2019.

Fotografije iz privatnog albuma slavnog bosanskog glumca Mustafe Nadarevića rijetko ko ima prilike da vidi u javnosti, a jednu od prvih je objavila njegova kćerka Nana, te se našalivši kako je od svog oca naslijedila dobar smisao za humor, ali ne i gustu kosu.

Nana je nedavno objavila sliku sa svojim ocem Mustafom, te tako pokazala koliko su sretni momenti za njega kad je u blizini svoje djece.

Starija kćerka Nađa je povjesničarka umjetnosti i sa svojim majkom Jasnom, Mustafinom prvom ženom živi u Americi. Nana se bavi marketingom i PR menadžerica je za kozmetičku kuću MAC. Ona mu je kćerka iz drugog braka sa Snježanom, sa kojim ima i sina Ašu, koji je uspješni sportista.

“Pošto je moja starija kćerka Nađa moju mamu zvala nana, tako sam odlučio da svojoj dugoj kćerki dam takvo ime. Ime Aša koje sam dao svom sinu, dao sam po jednom prijatelju koji je iz Bosanskog Novog. Kada sam mu rekao da sam svom sinu dao ime po njemu, on je se nasmijao i rekao mi da se zove Plamenko, a da mu je Aša nadimak”- rekao je Mustafa.

Nana za svog oca ima samo riječi hvale, a poput njega se zna i dobro našaliti. Ispod zajedničke fotografije je napisala: “Pored dobrog izgleda, u genima nam je i dobar humor. Puno dobrih gena sam od njega naslijedila, ali ne i dobru kosu”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*