Ovo nisu prikazali na TV-u, detalji koji će vas šokirati: Da li je realno da su učesnice “Zadruge” ovo uradile kod Ognjena? – BLIC-VIJESTI
admin 22. Maja 2019.

U svojoj popularnoj emisiji “AmiG show”, Ognjen Amidžić je ugostio takmičarke rijalitija Zadruga, Staniju, Aleksandru, Lunu, Eleonoru i Sanju.

Pored toga što su na Ognjenova pitanja odgovarale iskrenije nego ikad do sad, one su dobile i poseban zadatak od njega. Pošto živimo u vremenu u kojem je broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama jako bitan, Amidžić je imao odličnu ideju kako da skupi što više lajkova na Instagram profilu svoje emisije.

Ognjen je zadrugarkama u emisiji rekao u toku reklamnog bloka da se slikaju u provokativnim pozama, što su one sve oduševljeno prihvatile. Kada je podijelio fotku, za manje od deset minuta slika je prešla deset hiljada lajkova. Ne treba da čudi to, jer su one takmičarke najgledanijeg rijalitija ikad, i da veliki broj gledalaca jedva čeka svaki njihov novi potez.

 

 

View this post on Instagram

 

AmiG anđeli !🔥Slika za skupljanje lajkova ! 🔥 #amigshow #sezona11 #stanijadobrojevic #lunadjogani #aleksandrasubotic #eleonoramiljkovic #sanjastankovic

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*