Ono što je preživjela prije dvadeset godina zauvijek joj je promijenilo život: Lepa Brena se otvorila i drhtavog glasa ispričala najveću tragediju svog života – BLIC-VIJESTI
admin 11. Juna 2019.

Jedna od najvećih zvijezda domaće muzike Lepa Brena je prije gotovo dvadeset godina doživjela strašnu tragediju, nakon što je otet njen sin Stefan. Brena o tome danas govori sa tugom i bolom u glasu, ali je otkrila kako su kao porodica prebrodili te teške trenutke.

“Ja sam naučila da probleme ne guram ispod tepiha, o teškim stvarima treba pričati jer tako izbacite sve negativno iz sebe. Ništa strašnije i bolnije mi se nije dogodilo od toga u životu, mislila sam da ću s pameti da skrenem. Razne metode smo imali kako da se vratimo u normalu. U medicini sve možete, promijeniti srce, operisati mozak, koljena i šta sve ne, ali kad se psiha naruši veoma teško je se vratiti u normalu”.

“Boga sam molila da mi sačuva psihu, za sve nas sam molila, da moje dijete kad se vrati da nema psihičkih posljedica. Neću ići u detalje jer ta je priča koja nema kraja, ta rana je zašivena, dobro zašivena, neće pući. No, duševna bol je ostala u nama svima za koju lijeka nema”.

“Ja i Boba i čitava moja porodica smo sretni štp je naše dijete živo i zdravo, što je pored nas, što je izrastao u dobrog i plemenitog momka koji se bavi muzikom. Od srca mu želim da nađe svoje mjesto, on je to zaslužio svojom dobrotom i pameću”- ispričala je Brena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*