Jelenina fotografija sa mature: Kad joj vidite haljinu past ćete u nesvijest, a tek ova frizura – BLIC-VIJESTI
admin 12. Juna 2019.

U javnosti je malo poznato to da je popularna pjevačica Jelena Karleuša 2013. godine bila partnerica na maturi jednom srednjoškolcu.

Taj dečko je sretni dobitnik nagrade jednog srpskog dnevnog lista, te je na maturu otišao sa Jelenom.

Bio je konkurs na kojem se prijavilo mnogo Jeleninih fanova, a jedan od uslova kako bi učestvovali u nagradnoj igri je bio da napišu propratno pismo u kome bi objasnili zašto vole Jelenu i zašto bi baš njima trebala da bude pratilja na maturi.

“Karleuša je ispunila Danilov najveći san, ali je dobila i mogućnost da i sama osjeti atmosferu i duh današnjih srednjoškolaca i njihovu sreću. Jelena kada se pojavila u društvu sretnog dobitnika nagrade, u Sava Centru je sva pažnja bila usmjerena ka njoj, što nije čudno posebno ako se u obzir uzme da je ona u posljednjoj anketi koja je rađena u srednjim školama zauzela drugo mjesto, odmah poslije Novaka Đokovića”- rekao je izvor.

“Očekivano je bilo da će Jelenino pojavljivanje izazvati opštu pometnju na maturi, te su odmah kada se ona pojavila svi stali u red kako bi se slikali sa njom. Karleuša je pozirala uz široki osmijeh, odgovarala je na pitanja, te se zahvaljivala na komplimentima. Danilo sa kojim je došla je bio presretan, jer je imao priliku da mu na maturi pravi društvo jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*