Buntovnica Sanja iz “Boljeg života” danas ima 51 godinu: Kad vidite kako izgleda, iznenadit ćete se! (FOTO) – BLIC-VIJESTI
admin 13. Juna 2019.

Slavna srpska glumica Dubravka Mijatović je devedestih godina bila poznata po ulogama u serijama Bolji život i Srećni ljudi, a kasnije i u serijama Bela lađa i Stižu dolari.

Dubravka je 2008. godine dobila ulogu u popularnoj seriji “Moj rođak sa sela”, a nakon deset godina je dobila glavnu ulogu u seriji Nemanjići. Mijatovićeva je imala zapažene uloge i u filmovima Jagoda u supermarketu i Tri palme za dve bitange i ribicu.

Ona je devedesetih godina bila tinejdžerska ikona, i u vrijeme snimanja serije Srećni ljudi jedna od najpopularnijih glumica.

Jedna od najpopularnijih serija u bivšoj državi je bila “Bolji život”, a na RTS-u je u posljednjih trideset godina se reprezirala nekoliko puta. Veliki broj poznatih glumaca je se pojavilo u seriji, a nekima je od njih Bolji život jedna od najpoznatijih uloga u karijeri.

Po mnogima najzanimljivija djevojka u seriji je bila buntovnica Sanja koju svi pamte kao najljepšu glumicu u seriji.

Ona je nakon serije Bolji život nastavila svoju glumačku karijeru, danas Dubravka ima 51. godinu i kao što možete da vidite izgleda odlično.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*