admin 10. Jula 2019.
Loading..

Popularni denser Đole Đogani je progvoorio o odnosu Lune i Marka, te je istakao da ju je njen rijaliti dečko u Zadruzi 2 spustio upravo tamo gdje joj i jeste mjesto.

“On mi djeluje kao dečko koji zna sve, ušao je u Zadrugu sa jasnim ciljem. Ja ne vjerujem da je u pitanju ljubav sa njegove strane, on dobro zna ko je Luna. On je jako pametan, ima dobar rezon, zna šta radi. On je Lunu spustio tamo gdje joj je mjesto u par navrata koje sam ja zapazio”.

“Ja sam Luni rekao da joj do njene 25, 26. godine ništa ne zamjeram, a sama će da shvati neke stvari za koju godinu. Na početku sam ja njoj rekao da ima neprikladno ponašanje. Mnogu su je roditelji razmazili, oni su joj sve udovoljavali i to je normalno, a ovi koji je napadaju, ma ne napadajte nikoga, šutite, gledajte i uživajte”- rekao je Đole.

“Luna što je radila sa Slobom, ona je radila sve na svoju štetu, a Kija neka klekne i zahvali Bogu što je Luna bila takva. Ona može da se zahvali Luni što je napravila karijeru, sada uživa, uzima pare, lijepo živi”- rekao je Đogani.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..