Nakon Lunine pobjede u Zadruzi, Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu: Uputila oštre poruke, evo kako je nazvala učesnice rijalitija! – BLIC-VIJESTI
admin 11. Jula 2019.

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima Jelena Karleuša je već nekoliko mjeseci u svađi sa nekim tabloidima iz Srbije, zbog, kako ona tvrdi, lažnog prenošenja informacija u javnosti o njenom privatnom životu.

Sada je se Jelena ponovo oglasila putem svom društvenih mreža, na kojima je jako aktivna, i uputila veoma oštru poruku.

Njenu poruku vam prenosimo u cijelosti, pogledajte u nastavku šta je napisala:

“Tabloidi i rijaliti programi u Srbiji u svakom smislu podstiču nasilje nad ženama i nasilje uopšteno. Svakodnevno se narodu prikazuje omalovažanje i zlostavljanje kao normalan odnos i stav ove države prema ljudima, a polusvijet i ljudi sa društvenih margina predstavljeni su kao neke medijske zvijezde. Ogromna gledanost i čitanost tog đubreta je dokaz koliko se ovom narodu naudilo kontinuiranim medijskim ispiranjem mozga. Ovaj narod umjesto da glasa za promjene jer živi loše, oni glasaju da neka pro**itutka ostane ili ispadne u rijalitiju. Mislim da narod ništa nije kriv, već je žrtva osmišljenog manipulisanja i medijskog nasilja od strane države”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*