admin 12. Jula 2019.
Loading..

Starleta Mina Vrbaški je podigla region na noge kada je odlučila da otvori dušu i ispriča kako je sa muškarcima imala odnose za pare, te otkrila brojne detalje svoje burne prošlosti.

Minine riječi su izazvale pravu buru, neki su se trudili da je razumiju, neki su je oštro kritikovali zbog toga, a ona je otkrila kako nije jedina iz Zadruge 2 koja se time bavila.

“Nimalo se ne kajem što sam priznala, u Zadruzi je 70% djevojka isto to, ali ne smiju da priznaju. Provjereno znam da se bave time, imam svoje pouzdane izvore sa kojima sam bila. Sve su mi potvrdili oni, tako da znam sve”- rekla je Mina.

“Sa majkom nisam pričala, nije dala komentar na moje priznanje i nije me uopšte kritikovala. Ja i ona ćemo pričati tek za neke dvije, tri godine, kada se slegne sve”.

Mlada starleta kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u Zadruzi, ali želi to ispraviti u trećoj sezoni.

“Iskreno se nadam da će tada biti puno bolje, mama me podržava da opet uđem. Mama bi voljela da sam tamo, da može da me prati šta radim, što napolju ne može”- kaže Mina, te dodaje:

“Samo sam čekala da izađem i da se promjenim i poradim na sebi, mislim da se vidi na meni kako se pozitivno mijenjam i da napredujem”.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..