Svi znate Aleksandru Subotić, a evo kako izgleda njena sestra: Gorana je odrasla u luksuzu i zapala u velike probleme (FOTO) – BLIC-VIJESTI
admin 14. Jula 2019.

Aleksandra je jednom priliko u Zadruzi ispričala sve o svojoj sestri Gorani.

“Niko nikad nije dirao moju mlađu sestru, niko nikad nije digao ruku na nju, nipta joj nikada nije falilo. Nas dvije su razdvajali to je nevjerovatno, a na kraju im je zabola nož u leđa”- započela je Aleksandra.

“Tata dok je bio u zatvoru, nju je Ljuba vodala sa sobom svugdje. U Zvezdi je trenirala odbojku, znaš ti šta znači za dijete koje je tek krenulo u srednju školu a imalo uvijek preko sto eura u novčaniku. Maloljetna a mama joj daje svog x5 da voza, jer zna da vozi, a ja ne znam. U zvezde ju je kovao Karađorđe, ona je ovo, ona je ono. Tako jednog dana otišla u školu, i nema je, nestala. Haos živi, i tek sutradan je Ljuba saznala da je kod dečka, a ona joj je bila zabranila da se viđa sa njim. Onda ju je mama napala i Gorana se pobije sa njom”.

Aleksandrina je u priči otkrila da je Gorana propala, da ju je njen dečko maltretirao i da ju je jednom čak istukao. Kada ju je Karađorđe našao modru, onda je on njemu vratio za to sve.

Gorana od tada ne priča ni sa majkom ni sa ocem i još uvijek je u vezi sa tim dečkom, rekla je Aleksandra.

“Ona je imala sve šanse da bude neko, da uspije u životu, koliko ja nisam ništa imala, ona je imala sve. Zbog svoje bahatosti je svima okrenula leđa, to je čiti bezobrazluk”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*