admin 3. Jula 2019.
Loading..

Starleta Aleksandra Subotić se ne mora brinuti o egzistenciji nakon finala rijalitija Zadruga, jer joj je prijatelj već ugovorio jako unosan posao u Dubaiju. Kako mediji saznaju, već od sredine jula Aleksandra će biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju kao hostesa.

Subotićka će za ovaj posao dobijati pozamašne svote novca, u zavisnosti od toga koliko će biti posvećena svom poslu. Ona će npr. za veče moći da zaradi i do hiljadu eura.

“Ona će prosto biti oduševljena kad čuje za ovo, jer se ona u tome jako dobro snalazi i ima iskustva. Posao će joj biti da dočekuje goste uglavnom bogate biznismene iz cijelog svijeta, te da im pravi društvo dok borave u hotelu. Mnoge djevojke koje rade taj posao zarade hiljadu i više eura na veče”- rekao je izvor.

Aleksandra će kao i do sada što je radila, maloljetnu kćerku povjeriti na čuvanje svom ocu Karađorđu.

“Ona je se već navikla na svog dedu i više voli da provodi vrijeme s njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema s te strane da ona odeu u Dubai”.

“Aleksandra će dio novca slati svom ocu jer će da brine o njenoj kćerki. Ona će otprilike mjesečno zarađivati negdje oko 10 hiljada eura”.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..