admin 3. Jula 2019.
Loading..

Svi pjevači koji su davali izjave za medije su stava da se djeca nikako ne smiju dijeliti, a jedna koleginica Darka Lazića mu je poručila da je odvrtano do što je rekao.

“Cijeli život sam ovo silno želio, presretan sam što sam dobio sina, svaki otac na svijetu želi imati sina. Kćerkica je lijepa vijest, ali je sin nešto posebno”- bila je izjava Darka Lazića.

Njegova izjava je naišla na žestoke komentare od strane ljudi koji su pisali da su u čudu zbog toga što su čuli.

Medije je interesovalo šta o ovome misle Darkove kolege koje imaju jedno ili više djece, i svi su imali gotovo isti stav.

“U našem narodu se ne kaže džaba blago majci koja ima kćerku, ja imam dvije kćerke i jednog sina, i ja sam željela muško, ali kćerka je kćerka. Ja govorim iz iskustva, jer kćerka vodi više brigu o majci”- rekla je Goca Božinovska.

“Mnogo je to opipljiva tema, ali moje je mišljenje da se djece ne dijele. Bilo muško ili žensko, to treba da bude isto za svakog roditelja, barem je meni tako”- rekla je Snežana Đurišić.

“Sve je to meni isto, prvo sam dobio dvije kćerkice, pa onda sina. Osjećao sam se isto i bio sretan kada sam svo troje dobio”- rekao je Boban Rajović.

“Pa većina muškarac želi sina, to je prosto tako, ali vidjeće kad budu stariji da to nije tako. Imam dva sina, moja unuka ima 12 godina i već sada vidim da je brižnija i pažljivija”- rekla je Zlata Petrović.

“Darku čestitam na rođenju sina, toliko su napali čovjeka zbog jedne budale što je napisala na Tviteru. No, ne treba se mjeriti količina ljubavi prema djetetu, jer dijete je dijete, ali ja da vam kažem da kćerku najviše volim. Ja imam i sinove, ali kćerku volim najviše”- rekao je Aca Lukas.

“Normalnim ljudima to treba da bude svejedno, dijete je dijete, bilo muško ili žensko. Baš je odvartno to što je rekao, ali mislim da nije tako mislio, nije razmišljao u tom momentu i napravio je lapsus”- rekla je Goca Tržan.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..