admin 7. Jula 2019.
Loading..

“Ja sam ima čak 135 kila, a sad imam 110, Ana je samo jednog dana došla i sasjekla i rekla: “Kafane više nema”. Ishranu sam totalno promijenio, više ne pijem, hljeb ne jedem, kao i slatkiše”- rekao je Mrka.

Mrka je za godinu dana uspio da skine čak 25 kila, kako je rekao, liniju je dotjerao dijetom, i ključno je to što više ne ide u kafanu i ne pije.

“Nikako ne pijem, hljeb i slatkiše ne jedem, u toku dana jedem pet manjih obroka, za oko godinu dana sam smršao 25 kila, i reći ću vam, da mi više kafana uopšte ne nedostaje”.

“Zbog problema sa srcem sam morao smršati, ljekari mi ništa nisu rekli, šta da mi kažu, znam i sam sve, znao sam odmah da moram poduzeti nešto. Vlada me je uništila, pet godina sam se hranio nezdravo i neredovno”- rekao je Mrka.

Njegova supruga, pjevačica Ana Bekuta je na dijeti oko pet mjeseci, a za to vrijeme je uspjela da skine čak 17 kila, a ona ima poseban režim ishrane.

“Po određenom režimu se hranim koji je posebno napravljen za mene, jelovnik dobijam svake nedelje. Jedem puno voća i povrća, i najmanje mesa, so ne dodajem nikako u hranu, stavlja biber i kurkumu, pijem čajeve i dosta vode, imam redovne kardio vježbe”- rekla je Ana.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..