admin 7. Jula 2019.
Loading..

Ljeto je uveliko počelo, a oni koji su u planu su već odavno krenuli sa uplaćivanjem za ljetovanja na raznim destinacijama, a neki su već i bili.

No, zašto uvijek ići na ista mjesta na Jadranu, Grčkoj ili Turskoj, jer postoji još jedna odlična destinacija koja je postala popularna, a to je Bugarska.

U Bugarskoj možete da pronađete aranžman za ljetovanje po cijeni od 150 eura ako rezervišete preko agencije za hotel od 2 zvijezdice, za 500 eura možete rezervisati smještaj u hotelu sa 5 zvjezdica.

Ljetovanje je jeftinije u predsezoni i nakon sezone, kao što je i u svim ostalim zemljama. Tako da u septembru, početkom juna ili krajem augusta možete naći smještaj koji košta od svega 8 eura po do 30, a prosječna cijena u hotelima sa 2 ili 3 zvijezdice je 12 eura.

Pića, mlijeko, kafa, deset komada jaja koštaju samo 1 euro, hljeb je 50 centi, a toliko je i voda i kilo paradajza, krompira i jabuka.

Cijena kafe u kafićima je nevjerovatnih 0,50 eura, a u svakom gotovo restoranu za itekako dobar ručak ćete izdvojiti svega 5 eura.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..