admin 8. Jula 2019.
Loading..

Pobjednica druge sezone rijalitija Zadruga Luna Đogani je odgovarala na pitanja gledalaca, a u studiju je bila i njena majka Anabela, koja je uvijek zaštitnički nastrojena prema svojoj kćerki. Anabela je odmah i ovaj put stala u kćerkinu odbranu čim je osjetila da je ugrožena.

Jedna gledateljka je htjela da čuje od Lune šta to tačno znači kada ona kaže: “Svako bi želio da je Luna Đogani”, te joj je poručila da malo više treba čitati knjige i da misli kako je kod nje u velikoj mjeri prisutno neobrazovanje, onda je se sa strane čulo Anabelino dobacivanje.

“Nije mi jasno šta je htjela da kaže, ne znam tačno, možda sam nekad u nekoj svađi to rekla pošto sam se svađala sa njegovim bivšim, pa sam možda njima rekla da bi voljele da su na mom mjestu”- rekla je Luna.

“Rekao mi je da bi volio da ja pobijedim, ali to kada kažete: “Ja sam dala svoj glas Luni samo zbog Marka”, pa ako ste Markov fan trebalo je da nastavite glasati za njega. Želim vam da vam on bude zet ako imate kćerku”- rekla je Luna, a Anabela je onda dobacila: “Zašto za Marko niste glasali prošle sezone?”

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..