admin 18. Jula 2019.
Loading..

Pobjednica prve sezone Zadruge Kija Kockar je govorila o svojoj suparnici iz rijalitija Luni Đogani, pa je dala komentar i na objavu koja je izazvala buru na Instagramu.

Ona je napisala da je “u moru seljančura, ona Kija Kockar” i da nadogradnju nikada ne bi nosila, a veliki broj su odmah pomislili da je ona time prozvala Lunu.

“Ni na koga tu konkretno mislila nisam, frendice su mi slale da sam ja isprozivala jedan salon, uopšteno sam mislila da ljud imaju lošu nadogradnju. Ja najviše volim prirodno, i to je to, i nisam mislila na tu osbu na koju ste mislili vi”- rekla je Kija, te otkrila kako joj se Zadurga 2 uopšte nije dopala.

“Na početku sam je malo gledala, prvo su svađe bile da li je neko pro**itutka, pa onda ko ima veću tarifu. Nikako mi se nije svidjeo, iako je bilo mojih prijatelja unutra. Prva sezona je bila totalno spontana i prirodna, ja šta sam rekla za Lunu, to sam i rekla. Ja bih opet ušla jedino ako mi ponude milion, jer to je cifra sa kojom bi mogla promijeniti život. S tim parama bih se preselila na Karibe, kupila stan, neki džip sa otvorenim krovom, otvorila bih bar i živjela nekim normalnim životom”- rekla je Kija.

Kija ne želi potcjenjivati Luninu karijeru, jer je i ona sama naišla na more osuda.

“Nikoga ne želim potcjenjivati, i mene su potcjenjivali, čula sam njenu pjesmu, svidjela mi je se i vijdećemo kako će ona to izvesti. Svoje subjektivno mišljenje sam da la što se tiče pobjede u Zadruzi, ali da se podsmijavam njenoj karijeri bi bilo baš licemjerno. Moje mišljenje o njoj svi znaju, a ono je sve najgore”- rekla je Kija kroz smijeh.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..