admin 4. Septembra 2019.
Loading..

Samir Tuzinac, mladoženja koji je 30. avgusta stradao na medenom mjesecu u Turskoj, biće sahranjen danas u Novom Pazaru.

Na umrlici se navodi da će se dženaze obaviti na groblju Gazilar, a polazi od Altun Alem džamije. Ožalošćeni su njegova majka Šemsida, supruga Armina, sestre, zet, kao i porodice Tuzinac, Numanović i Čulavdžić.

Vijest da se mladoženja ubio na medenom mesecu šokirala je Novi Pazar, ali i celu Srbiju. On je skočio sa 6. sprata luksuznog hotela kod Alanje, u kojem je odsjedao sa suprugom, s kojom je nedjelju dana ranije sklopio brak.

Zvaničnih informacija o tome kako je Tuzinac stradao nije bilo, a postojalo je više verzija priče o njegovoj smrti. Dok neki vjeruju da se Samir nije ubio, jer je bio zadovoljan pošto se oženio i lijepo se slagao sa suprugom, neki turski mediji preneli su da je njegovom skoku prethodila žučna rasprava sa ženom.

Međutim, prema svedočenju njegove majke, koje je preneo jedan prijatelj, njegova supruga Armina bila je u kupatilu kada je Samir skočio sa terase i najprije je pomislila da se šali, pošto ga nije vidjela u sobi.

Na društvenim mrežama pojavila se jedna fotografija sa društvenih mreža, na kojoj se vidi upravo njegova supruga Armina u zagrljaju njegove majke, a njene svekrve Šemside. One su slikane ispred mrtvačnice u Antaliji.

Kako je prenio prijatelj, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju, jer je Samir sa medenog mjeseca slao i fotografije, pokazujući kako se lijepo provode.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..