admin 11. Septembra 2019.
Loading..

ini se kako je ljetni odmor prijao članovima žirija “Zvezda Granda” jer su se danas na posao vratili odmorni, nasmijani i raspoloženi za rad. U novoj 14. sezoni zasedaju u istom sastavu, a u svakoj emisiji pridružiće im se po jedan gostujući član koji će takođe imati ulogu mentora. 

grand1

U prvoj epizodi koja se emituje već 21. septembra u 21 sat gost će biti Alen Ademović koji je ravnopravno učestvovao u takmičenju i imao pravo da odabere kandidata sa kojim će da radi ove sezone.

grand2

Poslije odmora koji je provela sa porodicom u Turskoj i Grčkoj, Sanja Kužet vratila se nikad ljepša i zgodnija.

Jelena Karleuša se ovaj put odlučila za mastilo plavu haljinu sa perjem u kojoj je izgledala ekstravagantno, a na njoj je pisalo “super girl”.

grand3

I Viki Miljković je prijala pauza jer je za to vreme potpuno promijenila imidž. Pored toga što se ošišala, ona je anagažovala stiliste da porade na njenom stajlingu za novu sezonu takmičenja. Trud se isplatio!

grand4

U prvom krugu biće 17 emisija u kojima će se predstaviti po 20 takmičara. Novim pjevačkim nadama posebno se raduje Marija Šerifović koja želi da opravda titulu pobjednika među mentorima.

grand5

U razgovoru sa učesnicima najveći strah i dalje predstavlja panik taster koji radi i ove sezone

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*