admin 7. Oktobra 2019.
Loading..

Miljana Kulić je trenutno jedan od najjačih rijaliti igrača koji borave u Zadruzi. Podsjećamo da je ona svoje iskustvo stekla u brojnim rijalitijima koji su iza nje, a koji su na neki način i obilježili njen privatni život.

U jednom od rijalitija upoznala je i Ivana Marinkovića, sa kojim je zatrudnila, a na kraju dobila i bebu, malog Željka koji trenutno sa njom boravi u Zadruzi.

miljana

Ona je pored Marinkovića u rijalitiju imala brojne nesreTne i neuzvraćene ljubavi, među kojima je i Marko Miljković sa kojim se samo družila, ali je u njega bila zaljubljena.

Poslije njega na red je došao Lazar Čolić Zola koji je prošle sezone ušao u rijaliti Zadruga, sa namejrom da osvoji Miljanino srce. I sada je Miljana ponovo u zadruzi i ponovo trudna.

miljana-4

Nedavno se Saška Karan prisjetila svog iskustava vezanog za Miljanu i podijelila to sa Zadrugarima.

– Ona je meni prišla sada kad smo ušli sa gardom, kao zdravi se, a gleda u drugu stranu i pravi odstupnicu. Marija mi se žena lijepo javila. Ona je meni pisala često, ali ja nemam vremena sa njom da se dopisujem. A evo kada se porodila recimo odmah sam joj čestitala i u posjetu sam išla, a ona je plakala tada, baš je bila nesrećna – ispričala je Saška i otkrila da Miljana uprkos njenom stavu u rijalitiju ima slabu stranu.

miljana-janjus

To je prije nekoliko dana tvrdio i Vladimir Tomović koji je otkrio da se Miljana totalno drugačije ponaša u realnosti, da ima dobrote u njoj, ali da se promijeni kada uđe u rijaliti i da bi za novac u rijalitiju sve uradila.

miljana-kulic-830x0

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..