admin 9. Oktobra 2019.
Loading..

Jedan od najpoznatijih pjevača na našim prostorima bez sumnje je Miroslav Ilić, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih izvođača narodne glazbe. On privlači veliku pažnju gdje god se pojavi, ali neke ne tako pozitivne priče povezane su i s njim. Tako je Mirjana Antonović u godinama iza nas više puta optuživala Miroslava da je otac njenog sina Devina, te da nikada nije želio priznati i brinuti se za nju i sina.

Zbog toga je odlučila pokrenuti parnicu kako bi dokazala ono što tvrdi da je istina. Sudski postupak još uvijek traje, a ovih dana dogodilo se nešto što je iznenadilo sve. Naime, Mirjana i njezin sin Devin pripremali su se za put u Srbiju na suđenje protiv Miroslava, koje je zakazano za sedam dana. Međutim, u zadnji su trenutak otkrili nešto o čemu ih nitko nije obavijestio.

Suđenje je ponovno odgođeno jer je sudac dobio napredovanje i oni su je prenijeli žalbenom sudu. Trenutačno nema suca u predmetu, a da stvar bude još gora, čak ni Mirjanov odvjetnik nije bio obaviješten o tim promjenama, ali slučajno je to saznao.

Mirjana je zaprijetila da se neće odreći te da je to neće obeshrabriti, te da će po potrebi potražiti pomoć međunarodnog suda. U nastavku pročitajte što je Mirjana još morala reći javnosti, kao i pjevaču Miroslavu Iliću, koji stoji na sudu.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..