admin 9. Oktobra 2019.
Loading..

Nakon godina i godina provedenih na domaćoj zabavnoj sceni, Halid Bešlić vrijedi svakog razloga što je bio jedan od najpopularnijih lokalnih pjevača, a ujedno i jedan od najuspješnijih, jer se svi slažu da je stvarno bio u godinama iza nas izgraditi karijeru kojoj većina njegovih kolega može samo zavidjeti. Da stvar bude još bolja, sreću je pronašao u privatnom i ljubavnom životu, pa su on i supruga Sejda u skladnom braku četrdeset godina.

Jednom prilikom Halid je za hrvatske medije govorio o tome kako su se on i Sejda upoznali i otkrio da je to bilo vrijeme kada je upravo snimio svoju prvu pjesmu i odlučio da su pjevanje i glazba ono što želi raditi. bavi u životu. Pjevao je u kafiću, a ona je radila u tvornici čokolade. Nakon što su započeli zajednički život, Sejda je prestala s radom, a Halid je preuzeo ulogu glave obitelji.

Kaže da i danas snosi punu odgovornost, ali i pritisak da je jedini pružio sredstva za život.

Nije se pokajao zbog toga i proveo je nekoliko divnih godina sa svojom suprugom Sejdom, tvrdi, i s vremenom su zaista naučili raditi zajedno, a u svakom slučaju je siguran da je nakon svega smrt jedino što ih može učiniti dvojicom rastaviti. Što mislite o njihovom braku, djeluju li kao skladan par za vas.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Loading..